Të pafajshëm apo trazovaçë? Këto janë disa nga vizatimet më të çuditshme të fëmijëve

Një nga metodat që përdoret nga mësuesit apo edukatorët në institucionet e arsimit është vizatimi. Madje dhe psikologët e kanë rekomanduar se kjo është një teknikë e mirë që duhet përdorur tek fëmijët pasi zhvillon imagjinatën e tyre apo tregon gjëra që fëmija nuk i shpreh dot përmes fjalëve.

Ndoshta dhe ju kur keni qenë të vegjël ju kanë kërkuar të vizatoni se çfarë dëshironi të bëheni kur të rriteni. Një edukatore ka treguar vizatimet e nxënësve të saj dhe ka rrëfyer se me disa ka qeshur shumë por dhe është tmerruar kur i ka parë.  A kanë vizatuar ndonjëherë fëmijët tuaj diçka për të qeshur apo që ju ka cuditur? Shihni fotot në vazhdim.

Një vajzë ka vizatuar një foto të mamit në punë. E ëma në fakt është duke shitur një lopatë që largon borën.

Hulk shtrydh Kardashianët sipas këtij vogëlushi.

Ky djalosh mendon se babai i tij është kuzhinieri më i mirë në botë.

Vogelushja ka treguar thjesht se mamaja e saj pëlqen verën.

 Atij ju kërkua të vizatonte një gjë që ndricon. Me siguri ky është një far.

 

Ky djalosh bëri njv vizatim për të atin në ditën e baballarëve.

Ky fëmijë duket se nuk ka dhe aq marrëdhënie të mirë me dadon e tij.

Ku dëshiron ti kalosh pushimet? Sigurisht që në plazh, pranë detit.

Ky vizatimu bë shkak që mësuesja të thërriste në një mbledhje babain e vogëlushit.

Ky fëmijë ka falenderuar zjarrfikësin që i shpëtoi nga zjarri.

Kjo vajzë vizatoi mësuesen në ditën e parë të shkollës.

 

Këshillë si të mbani pastër trupin duke larë duart para cdo vakti në lavaman.

Vajza ishte mërzitur me babin e saj kështu që bëri këtë vizatim.

Ky është arti i një vogëlushi me një majmun dhe luan.

Një vizatim që të tregon se nuk duhet të bësh zhurmë.