Steven Segal me një pasaportë ruse

Steven Segal më në fund zotëron një pasaportë ruse, Vladimir Putin i ka dorëzuar pasaportën ruse aktorit, në një ceremoni të mbajtur në Kremlin.

Presidenti rus tha se ai shpresonte që gjesti të ishte një shenjë e normalizimit gradual të marrëdhënieve mes Rusisë dhe SHBA.

Segal, 64 vjeç dhe Putin kanë krijuar një miqësi të fortë vitet e fundit, teksa aktori e ka vizituar rregullisht Rusinë gjatë viteve të fundit.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3971936/Putin-presents-Russian-passport-Hollywood-actor-Seagal.html#v-4263961109259027243ac0158400000578-3971936-image-a-2_1480095599928 3ac0285a00000578-3971936-image-a-4_1480095643886 3ac0289300000578-3971936-image-a-1_1480095589607 3ac0250700000578-3971936-image-a-14_1480095715298 3ac024ad00000578-3971936-image-m-13_1480095704658 3ac023b600000578-3971936-image-a-5_1480095661038 3ac02c0a00000578-3971936-image-a-3_1480095627986