“S.M.A.R.T. Chase” risjell Orlando Bloom

Aktori Orlando Bloom i njohur nga filma si “Troy”, “Pirates of Caribbean”, “Lord of the Rings”, “Kingdom of Heaven”, etj., vjen me projektin më të ri filmik, përkatësisht me premierën e filmit “S.M.A.R.T. Chase”, film ky aksion, aventurë dhe krim.

Filmi me Charles Martin ka në qendër Deni Stratonit, nj? agjenti privat sigurie t? shkatërruar, të cilit i jepet nj? rast i rrall? p?r t? shoqëruar nj? antik? t? çmuar kineze jashtë Shangait, por rrug?s i zihet prit?. Meq? e dashura e tij ?sht? n? rrezik, Deni duhet t? bashk?punoj? me an?tar?t e ekipit t? tij p?r sigurimin dhe menaxhimin p?r ta shp?tuar, nd?rsa fillon t? p?rvijohet nj? komplot i tmerrsh?m.

Në rolet kryesore luajnë Orlando Bloom, Simon Yam, Hannah Qinlivan, Lynn Hung, Leo Wu, Tom Price, etj..