Rita Ora vlerësohet me një çmim të rëndësishëm në Kinë

Në një postim të bërë nga motra e Rita Orës, Elena Ora, thuhet se Rita Ora ka marrë një tjetër çmim.Sipas vleresimit Rita Ora njihet si këngëtarja ndërkombëtare më e njohur dhe më me influencë në Kinë.Rita së fundi është ftuar nga shteti kinez me rastin e ndarjes së çmimeve të muzikës.Rita ka zgjedhur të paraqitet me një fustan të artë që e bën atë të duket mjaft bukur.