Rama: Do të ndërtohet muze nënujor me skulpturat e realizmit socialist

Rama deklaron se do ndërtohet një muze nënujor me të gjitha skulpturat e realizimit socialist. Bustet e Leninit, Stalinit apo “shokut Enver” sic e quajti duke qeshur edhe vete, do ekspozohen të zhytur nën ujë në nje nga zonat bregdetare të jugut dhe do mund të shihen vetëm duke “u zhytur” ne kohë…