Prishet miqësia mes dy aktoreve?!

Ato kanë pasur një marrëdhënie të jashtëzakonshëm në të shkuarën por duket se gjërat janë ftohur mes aktoreve të famshme Jennifer Lawrence dhe Emma Stone. Dyshja është takuar me njëra-tjetrën në studion e “Variety” gjatë deklaratës për shtyp për filmat e tyre, por duket se asnjëra nuk ka qenë e interesuar t’i dhurojë njëra-tjetrës një përqafim.

Dy aktoret janë munduar të buzëqeshin me këtë moment dhe menjëherë i thanë

mirupafshim njëra-tjetrës. Ende nuk ka një konfirmim nëse miqësia e mes tyre ka marrë fund.