Përmes fotove, aktorët kthehen në skenat e vjetra

Një djalosh amerikan, përmes fotografive, vendosi të rikthejë aktorët në sheshin e xhirimit në vendet e njëjta pas shumë viteve. Djali ka marrë fotografi nga filma të ndryshëm dhe duke i mbivendosur në krye të vendeve ku ndodhën në jetën reale, në ditët e sotme.