20 Qershor, 2017

Një rekord për Katy Perry

Pas disa javësh promovimi, një transmetimi “live” prej 96 orësh dhe një përpjekjeje për t’i dhënë fund armiqësisë me Taylor Swift, albumi “Witness” i Katy Perry bëri debutimin në krye të klasifikimeve amerikane të hënën. “Witness”, në të cilin Perry ... Lexo »

Qershor 20, 2017