26 June, 2020

Kate punoi si vullnetare gjatë karantinës

Ndonëse tashmë pjesa më e madhe e vendeve pretendojnë se e kanë situatën e koronavirusit nën kontroll, në prill nuk mund të thuhej e njëjta gjë. Princi Charles i Anglisë dhe më pas Kryeministri britanik Boris Johnson u prekën nga ... Lexo »

June 26, 2020