26 Prill, 2017

Disney: Mësoni se kur del filmi Frozen 2

Seria e dytë e filmit mjaft të dashur Frozen, tashmë ka një ditë zyrtare. Sipas Disney, “Frozen 2” do të dalë zyrtarisht më 27 nëntor të 2019.  Regjisorët Chris Buck dhe Jennifer Lee do ti rikthehen animacionit të famshëm të ... Lexo »

Prill 26, 2017
26 Prill, 2017

Film biografik për divën Madonna

Në këtë film i cili tashmë është në punim e sipër, do të përshkruhet jeta e divës së muzikës amerikane.Jeta e saj do të përshkruhet në një film i cili tashmë është në punim e sipër.I shkruar nga skenaristi ... Lexo »

Prill 26, 2017