11 Gusht, 2015

DiCaprio fiton gjyqin me revistën “Oops!”

Revista franceze “Oops!” ka humbur betejen ligjore me Leonardo DiCaprion dhe duhet t’i paguajë atij 8 mijë euro dëmshpërblim, pasi deklaroi se priste një fëmijë nga Rihanna.Në numrin e muajit Maj të revistës, titulli kryesor i saj ishte: “Rihanna ... Lexo »

Gusht 11, 2015
11 Gusht, 2015

Mosnjohja e organeve të reja drejtuese dhe mosmiratimi i fondit Grant nga Ministria e Sporteve për Federatën e Mundjes, përveçse rrezikon pjesëmarrjen e Shqipërisë në Botërorin e shtatorit në SHBA, rrezikon edhe përjashtimin pa afat të federatës sonë nga ... Lexo »

Gusht 11, 2015