7 Dhjetor, 2015

Ndërron jetë imzot Rrok Mirdita

Ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare arqipeshkvi i Tiranës dhe Durrësit, Imzot Rrok Mirdita.Arqipeshkvi kishte pësuar një hemorragji celebrale dhe i ishte nënshtruar një ndërhyrje kirurgjikale në spitalin e Neokirurgjisë por nuk ka mundur të shpëtojë.Lajmi bëhet i ditur ... Lexo »

Dhjetor 07, 20157 Dhjetor, 2015

“U2” me këngë për sulmet e Parisit

Këngëtari i rok grupit “U2”, Bono, ka konfirmuar se ka bërë një këngë për ngjarjen e sulmeve të Parisit.Bono në një intervistë për CNN ka konfirmuar se ishte inspiruar nga tragjedia e Parisit që ta shkruajë këngën e re, ... Lexo »

Dhjetor 07, 2015