17 Gusht, 2015

“Flotel Europa” fitues në DokuFest

Dokumentari “Flotel Europa” ku regjisori boshnjak Vladimir Todoroviç paraqet jetën e refugjatëve të Bosnjës në portin e Kopenhagës, është përzgjedhur si më i miri në edicionin e XIV-të të festivalit ndërkombëtar të filmit dokumentar dhe atij të shkurtër DokuFest ... Lexo »

Gusht 17, 2015

17 Gusht, 2015

MPB konfirmon skandalin e 156 mijë pasaportave

Skandali i pasaportave është konfirmuar edhe nga Ministria e Brendshme. Nëpërmjet një njoftimi zyrtar, ministria bën të ditur se ky institucion propozoi në vjeshtën e vitit 2013, shtyrjen e afatit të vlefshmërisë së këtyre pasaportave me 1 vit, nga ... Lexo »

Gusht 17, 2015