12 Shkurt, 2016

Risia e rradhës nga Google, kamioni pa shofer

Pas “Google Car”, makinës inteligjente pa shofer, Google sjell një kamion, “Google truck”, që gjithashtu nuk do të ketë nevojë për një shoqfer për të lëvizur. Sipas portalit “Quartz”, gjigandi i Mountain View ka prezantuar një projekt, për një ... Lexo »

Shkurt 12, 201612 Shkurt, 2016

Adele shfaqet në publik me partnerin

Kishte kaluar shumë kohë pa i parë bashkë, këngëtaren Adele dhe të dashurin e saj, Simon Konecki. Çifti ka bërë një dalje të rrallë së bashku në Malibu, ka kanë shkuar për të darkuar në një restorant sushi. Dyshes ... Lexo »

Shkurt 12, 2016