27 Korrik, 2016

BSH, Sejko pret kreun e BERZH-it

Presidenti i Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Suma Chakrabarti u prit në një takim zyrtar nga guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko. Kreu i Bankës Qendrore e ka njohur presidentin e BERZH-it me zhvillimet më të fundit ... Lexo »

Korrik 27, 2016