17 Gusht, 2015

“Flotel Europa” fitues në DokuFest

Dokumentari “Flotel Europa” ku regjisori boshnjak Vladimir Todoroviç paraqet jetën e refugjatëve të Bosnjës në portin e Kopenhagës, është përzgjedhur si më i miri në edicionin e XIV-të të festivalit ndërkombëtar të filmit dokumentar dhe atij të shkurtër DokuFest ... Lexo »

Gusht 17, 2015

17 Gusht, 2015

MPB konfirmon skandalin e 156 mijë pasaportave

Skandali i pasaportave është konfirmuar edhe nga Ministria e Brendshme. Nëpërmjet një njoftimi zyrtar, ministria bën të ditur se ky institucion propozoi në vjeshtën e vitit 2013, shtyrjen e afatit të vlefshmërisë së këtyre pasaportave me 1 vit, nga ... Lexo »

Gusht 17, 2015

17 Gusht, 2015

Aplikacion për të raportuar plehrat

“Mbajmë pastër, raportojmë plehrat”, është aplikacioni i ri i kryetarit të bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj. Ai i ka kërkuar sërish qytetarëve të organizohen për t’iu bashkuar fushatës së 4 shtatorit për pastrimin e kryeqytetit. Në një postim në ... Lexo »

Gusht 17, 2015