Nuk keni parë asnjëherë qerpikë të tillë! Ja sa të gjatë janë

Qerpikët janë ndër detajet që vërehen më shpejt në syrin e njeriut. Ekzistojnë lloje dhe forma të ndryshme, të gjatë të kthyer, të shkurtër të drejtë, por asnjëherë të tillë.

You Jianxia nga Shangai ka qerpikët më të gjatë në botë që arrijnë 12.4 cm. Nuk dihet se si ia ka bërë ajo që ti ketë kaq të gjata dhe qarkullojnë shumë pyetje për të.

A i kreh? I bën gërshet apo i trajton kur shkon në një ceremoni? Asgjë nga këto nuk është e qartë. Mendohet se mund ti ketë rritur duke përdorur vajra të posacëm ose thjesht është dhuratë nga perëndia.

Fotografitë e saj janë publikuar nga Libri i Rekordeve Guiness.