Një paradë për të prerë flokët e femrave

Një komandant në Nigeri është trajnuar për të prerë flokët e gjata të punonjëseve. Ai u filmua teksa mori një palë gërshërë dhe doli në paradë duke prerë flokët e të gjitha femrave.Komandanti e ka ndërmarrë një veprim të tillë pasi është dhënë si rregull nga Organizata e Sigurisë Rrugore. Shumë njerëz u revoltuan për këtë gjë dhe shprehën mendimin e tyre për këtë çështje. Fotot e paradës së prerjes së flokëve janë publikuar në faqen zyrtare nga Organizata, por janë fshirë më pas prej komenteve negative.Lauretta Onochie, ndihmësja e presidentit Nigerian, në një postim në Twitter e ka quajtur këtë veprim si ‘poshtërim i grave’.