Një duet mes Celine Dion dhe Adele?

eline Dion ka zbuluar se është një fanse e madhe e yllit britanik, Adele dhe diva e muzikës është shprehur se do i pëlqen shumë një duet me 27-vjeçaren.

Në një intervistë të dhënë se fundmi ajo ka kënduar: “Adele, çkemi, jam unë. Doja të dija nëse mund të këndosh me mua, kudo dhe kurdo”. Ajo ka shtuar më tej duke thënë se është një fanse e madhe e saj.