Ngacmoi prezantuesen në MTV, Ben Affleck kërkon falje publike

Aktori Ben Affleck ka kërkuar falje për ngacmimin që i kishte bërë një prezantuese të MTV-së në vitin 2003.

Për incidentin në fjalë u fol shumë së fundmi, pasi që, Affleck kritikoi rëndë Harvey Weinstein, i cili është duke u përballë me akuza për sulme seksual.

E një përdorues i Twitter i kujtoi Affleck, momentin kur ky i fundit i kishte kapur gjinjtë e prezantueses Hilarie Burton.

“Kisha një sjellje jo të duhur ndaj Burton dhe sinqerisht kërkoj falje” ka thënë Affleck për incidentin.

Image