New Delhi, ushqimi serviret nën shoqërimin e flakëve

Në rrugët e kryeqytetit indian New Delhi, ideja e shërbimit të ushqimit të ngrohtë shkon në një nivel tjetër që as nuk e keni imagjinuar më parë. Kjo po që është një risi e veçantë.  Në këtë vend klientët shijojnë ushqimin e tillë i cili shërbehet nën shoqërimin e flakëve të zjarrit. Sa e shijshme dhe e mrekullueshme duket e gjitha kjo.