Nesër të gjithë në Farkë për ‘Bio Fest’

Nesër të gjithë në drejtë fshatit, për të festuar me ‘Biofestë në Farkë’ nga ora 18:00.
Pasi “Biofest 2019” rezuloi një sukses i vërtetë në Shëngjergj, Bashkia e Tiranës, ka menduar të na zhvendosi në një fshat tjetër piktoresk siç është Farka.
20 bisnese: agrotourisëm, poçeri, fermerë, vaj ulliri, verë, gatime shtëpie madje dhe veshje made in Farka. Muzike live dhe tour me biçikleta, kanoe e shumë surpriza të tjera

Mos nguroni të jeni atje duke ruajtur distance dhe maskat në fytyrë.