Në Dubai, aty ku një banjo 1 milion dollarëshe nuk është luks

Për të pasurit, një banjo me vlerë 1 milion dollarëshe mund të jetë thjesht diçka e ‘nevojshme’ dhe nuk llogaritet tek luksi.E kryesisht ata që e kanë këtë luks janë kryesisht sheikët arabë, ku Dubai është vendi për t’i “shfaqur” ato.Vaska me gurë kristali apo korale nga Deti i Kuq, aksesorë banjosh të florinjtë, mobilje të bëra me fildish, apo dhoma gjumi me gurë të çmuar, këto duket se janë normale për pasanikët e Lidjes së Mesme.Vetëm këtë vit janë 22 prona në të cilat vaskat janë realizuar me një gur të shtrenjtë të kristaltë.Dhe kur vjen fjala për Dubain, ai vend mbahet si vendi i çudirave, përsa i përket atyre që tregojnë çdo herë sheikët arabë.