Naomi Campbell e mrekulluehme ndërsa bën yoga

Me flokët e mbledhur, trupin çokollatë dhe këmbë të zbathura.

Naomi Campbell bën yoga brenda mureve të shtëpisë, duke lënë fansat e saj me gojë hapur.

Në moshën 47-vjeçare, pantera e pasarelave bën akrobacira duke treguar trupin e saj të tonifikuar.

Teksa bën me preçizion ushtrimet e saj ajo merr komplimente pafund.