Lady Gaga si shitëse

Lady Gaga është një këngëtare tejet e kërkuar dhe pëlqyer. Por mbi të gjitha ajo ka edhe një zemër të madhe.

Së fundmi ajo është shfaqur më ndryshe se që jemi mësuar ta shohim. Pra jo si këngëtare, por thjesht si një shitëse në një zinxhir të njohur Fast Food-esh, për qëllime bamirësie.

Të hollat nga shitjet, Lady Gaga i ka mbledhur për donacione për familjet në nevojë.