Koreja e Veriut lejon vetëm 15 modele flokësh

Deklaratat e forta të Presidentit amerikan kundër Koresë së Veriut e ka kthyer vëmendjen së tepërmi në shtetin që është nën drejtimin e diktatorit Kim Jong un.
Dhe nga ato çfarë raportohet në mediat ndërkombëtare, në Korenë e Veriut, ashtu siç ndodh rëndom në shtetet diktatoriale ka vetëm disa modele të lejuar flokësh.Në total janë 30 modele flokësh, 15 për femrat dhe 15 për meshkujt.