Këngëtarja Alessandra Amoroso në shok

Panik dhe frikë në shtëpinë e familjes së këngëtares së famshme italiane në Lecce, për shkak të një zjarri në ballkon.

Në banesë ndodhej vetëm motra e saj, e cila ishte shumë me fat, pasi zjarrfikësja erdhi me shpejtësi, duke shmangur probleme më serioze.

Sipas medies italiane, këngëtarja Alessandra Amoroso sapo mësoi lajmin pësoi një shok të vërtetë, pasi nuk dinte se kush mund të ishte brenda shtëpisë. Për fat të mirë pati vetëm dëme materiale.