Italianët: “Shqiparët janë populli më unik në planet”

Italianët kanë hatruar 10 pika të cilat e tregojnë popullin shqiptar të vjetër, me origjinë pellazge, gjuhë dhe kulturë shumë të lashtë. Vendi fqinj ku bashkëatdhetarët tanë zgjedhin më së shumti për të emigruar dhe punuar, nuk dinë vetëm këtë anë tonën, përkundrazi ata dinë të vlerësojnë kulturën dhe traditën që e kemi tejcuar nga një brez tek tjetri. Ata njohin dhe vlerësojnë edhe figura të shquara shqiptare, me të cilët ne krenohemi në botë. Për më tepër ndiqni videon më poshtë.

ITALIANËT: SHQIPTARËT JANË POPULLI MË UNIKAL NË PLANETItalianët tregojnë 10 pika të cilën e nxjerrin popullin Shqiptarë të vjetër, me Origjinë Pellazge, gjuhë dhe kulturë shumë të lashtë dhe simbolin Shqiponja që Shqiptarët e adhurojnë dhe e bëjnë tatuazh.

?? ???? ?????? ??Press Independent?? ?? 5 ??????? 2017