Iphone i kuq rezistent ndaj zjarrit

Prej kohësh flitet se kompanitë e telefonave kanë patur probleme me shpërthimin e aparatëve . megjithatë ka edhe disa telefona të cilët kanë një rezistencë të madhe ndaj zjarrit. Kohët e fundit gjigandi i telefonave ka prezantuar aparatet Iphone 7 dhe Iphone 7 plus  në ngjyrë të kuq flakë.

Në një video të ngarkuar në Youtube një djalë ka testuar rezistencën e këtij aparati nga zjarri duke e mbajtur në flakë për 7 sekonda. Pas lyerjes me benzinë dhe ndezjes telefoni duket se i aka dalë të punojë më së miri edhe pasi janë shuar flakët.  Kujtojmë se Apple të gjithë të ardhurat që do të mblidhen nga shitjet do ti shfrutëzojnë në kuadër të një misioni, për gjetjen e kurës kundër HIV-it AIDS