Fiton 38.000 dollarë në vit nga YouTube

Një vajzë po fiton më shumë se 38.000 dollarë në vit vetëm nga disa tutoriale të thjeshta që ajo bën në shtëpi për ti mësuar të huajve gjuhën angleze.Lucy Earl krijoi kanalin e saj në YouTube të quajtur ‘English with Lucy’ vitin e kaluar dhe publikon video të cilat u vijnë në ndihmë të huajve për të shqiptuar fjalët angleze dhe i përgjigjet pyetjeve që ata bëjnë rreth kulturës britanike. 24-vjeçarja ka mbi 350,000 abonentë dhe fiton të ardhura nga reklamat e publikuara në kanalin e saj në YouTube.