Ermal Mamaqi është martuar dy herë, kush ishte para Amit në jetën e tij…

Të gjithë e dinë se aktori i humorit Ermal Mamaqi është i martuar me moderatoren Amarda Toska.
Por kanë dalë në dritë disa detaje ‘kompromentuese’ që tregojnë se kjo nuk është martesa e tij e parë.

Për shkak të roleve të tij ne skenat e ndryshme ku ka marrë pjesë Eramlit i është dashur të ‘kalojë ylberin’ dhe të bëjë role femrash. Një nga kolegët dhe miqtë e tij e kanë sjellë këtë kujtim të Ermalit sërish në qendër të vëmendjes.

‘Shikoni pak sa i qeshur ka qene Ermali diten e pare te marteses.’-ka shkruar aktori Jul Deda krahas fotos së tyre.

Nga këto pamje nuk mund të kursehen të qeshurat.
screenshot-20_1495022407-9930330