Eno në shtëpinë e Sarës dhe Ledionit, ja çfarë ua prish mbrëmjen

Ti fton një mik në mbrëmje në shtëpi, meqë u bënë ditë që nuk keni pasur kohë të flisni e të rrini. Mendoni të bisedoni teksa pini nga pak verë, të qeshni si dikur me hiçgjë dhe të mos e kuptoni sesi ka kaluar mesnata…Po, por në kohërat kur jetojmë pamja është kjo:

“Këta geeks do më nxijnë jetën mua”, shkruan Ledioni për Sarën dhe Enon të fiksuar pas laptopëve.