Dy Valbonat më të bukura të Shqipërisë

Ajo është një nga ikonat e bukurisë shqiptare dhe këtë fakt e dëshmon çdo ditë e më shumë.

Këtë herë Missi i përjetshëm Valbona Selimllari ka vizituar vendin, i cili ka emrin e saj luginën e Valbonës. “Kur Valbona takon Valbonën”,-ka shkruar Selimllari e cila duket më në formë se kurrë

.