Dua Lipa interpreton në festivalin ‘Benicassim’ në Spanjë

Në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës ‘Benicassim’, i cili mbahet në qytetin Benicassim të Spanjës, mbrëmë interpretoi edhe këngëtarja me prejardhje shqiptare Dua Lipa. Dua, në lidhje me këtë festival ka publikuar një fotografi në rrjetin social Facebook, ku ka paraqitur edhe pamjen e saj të këndshme. Ky festival i cili është i përvitshëm në Benicassim të Spanjës, përqendrohet më shumë tek artistët e muzikës pop, rok dhe elektronik. Poashtu ky festival përfshin edhe filma të shkurtër, shfaqje mode e arti.

Image