Deutsche Telekom lançon shërbimin Ultra HD

Deutsche Telekom ka filluar të ofrojë përmbajtje Ultra HD në platformën e saj IPTV Entertain TV. Klientët kanë nevojë për marrësin e ri të IPTV MR 401, i cili gjithashtu siguron lidhje të drejtpërdrejtë në Netflix.

Linja Ultra HD në Entertain TV përmban pjesë të kërkuara nga Videoload, Netflix, YouTube dhe Sky Deutschland. Insight TV, një kanal që fokusohet në teknologji, aventura, udhëtime dhe sporte ekstreme, është në dispozicion si një kanal linear Ultra HD. Një ndeshjes të ligës kombëtare gjermane të hokejit DHL transmetohet në formatin e ri pa pagesë shtesë.