Demi Rose zhvishet sërish

Pasi tërhoqi vëmendjen me linjat e bollshme në rrjetet sociale, Demi Rose ka vendosur që këto linja t’i shfrytëzojë më mirë.

Modelja britanike është bërë pjesë e disa fushatave promovuese për veshje të brendshme, duke treguar zemërgjerësinë e treguar nga natyra me të.

Ish-i i saj, Tyga së fundi u ndaj nga Kylei Jenner dhe Demi nuk e ka komentuar, por ka zgjedhur të flasë me gjuhën e trupit.