Daniel Craig konfirmon më në fund rikthimin si James Bond

Daniel Craig i ka dhënë fund thashethemeve duke konfirmuar se ai do të jetë përsëri në rolin e James Bond.

Craig 49-vjeç ka bërë publik këtë lajm në programin “The Late Show”, ku tregoi se filmi tjetër do jetë roli i tij i fundit si agjenti i 007.

“Kam qënë shumë i mbyllur lidhur me këtë temë”, ka thënë ai. “Kam patur intervista gjatë gjithë kohës dhe mendoj se kam qënë shumë i heshtur rreth saj. Por mendoj se ka ardhur koha të them të vertetën dhe përgjigjia është “po”.