CR7 dhuron Topin e Artë të vitit 2013

Cristiano Ronaldo konfirmohet kampion edhe jashtë fushës së futbollit. Ai është një ndër sportistët më të angazhuar në bamirësi. Sipas “Marca”, CR7 i dhuroi Topin e Artë të marrë në vitin 2013 shoqatës “Make a Wish”. Trofeu u ble për 600 mijë euro nga Idan Ofer, ndër njerëzit më të pasur të Izraelit. Paratë do të shkojnë për këtë shoqatë që realizon dëshirat e fëmijëve dhe adoleshentëve, të moshave nga 3-17 vjeç, të sëmurë me patologji të ndryshme.