Çifti realizon foton e dasmën gjatë shpërthimit të një mine

Një çift ka vendosur që fotot e dasmës së tyre të jenë pak të veçanta.

Ata dëshironin që fotot e tyre të kishin efekt hollivudian. Dhe çmenduria e rradhës erdhi.

Çifti nga Japonia ka shmangur kopshtet e bukura apo shëpitë madhështore dhe ka shkuar pranë një miniere të braktisur, duke pozuar para një bombe që shpërthente.