WTF!?


29 Tetor, 2016

3 vite burg për partnerët që tradhëtojnë

Gjykata e Kasacionit Evropian ka marrë një vendim të rëndësishëm për të gjithë ato që kanë tendencën të tradhëtojnë partnerin e tyre gjatë martesës dhe sipas këtij vendimi personat që tradhëtojnë do të dënohen deri në 3 vite burg. Gjykatësi ... Lexo »

Tetor 29, 2016


28 Tetor, 2016

Mahnit Panorama Penelopes

Në vitin 2011, artistja Braziliane Tatiana Blass shpoi muret e një kishëze në Sao Paulo. Vrimat ishin me përmasa të mëdha dhe prej tyre dilnin disa fije të kuqe të shndritshme duke mbuluar livadhin që ndodhej përreth. Ky lloj ... Lexo »

Tetor 28, 2016
28 Tetor, 2016

Saturni ndryshon ngjyrë, habitet NASA

Një pjesë e madhe e Saturnit po ndryshon me shpejtësi ngjyrën dhe ky fenomen ka lënë pa fjalë edhe vetë NASA-n, që për momentin nuk është në gjendje që ta shpjegojë atë. Ndryshimi i ngjyrës ka ndodhur në polin verior ... Lexo »

Tetor 28, 201627 Tetor, 2016

Reja që krijon muzik

Richard Clarkson Studio (më parë), është bashkuar me CREALEV për të prodhuar një re në miniaturë lundruese, një re që rri pezull në ambient të mbyllur .Dizajni, i quajtur "Krijimi i Motit", është formuar nga fijet poliestër të cilat ... Lexo »

Tetor 27, 2016