WTF!?

4 Nëntor, 2016

Kopshtet nënujore, një parajsë e vërtetë

Që nga viti 1990, një grup artistësh adventurier janë marrë me krijimin e një kopshti nënujor. Ata kanë rritur aty gradualisht bar, duke bërë të mundur krijimin e një akuariumi tradicional. Gjithçka e përdorur është natyrale dhe artistëve u ... Lexo »

Nëntor 04, 2016

29 Tetor, 2016

Risia e bicikletave me Led

Regjisori Mike Gamble dhe krijuesi i  VFX  Tom Wood patën  idenë e egër për manipulimin e bicikletave malore me LED, për të krijuar ndricim, duke krijuar efekte fantastike.Sic e shikoni në fotot e mëposhtëme. https://vimeo.com/188208819

Tetor 29, 2016


29 Tetor, 2016

Trendi i ri i monedhave florale

Vitet e fundit janë hulumtuar një numër i madh i artistëve të cilët kanë marrë monedha të ndryshme duke i transformuar në vepra. Shaun Hughes ka marrë monedha shumë të vjetra që u datojnë shekullit të 18, ku fytyrat ... Lexo »

Tetor 29, 2016