WTF!?


27 Janar, 2017

Hapet lokali i parë për nudistët

Në Spanjë është hapur i pari bar nudistësh i quajtur " Kopshti i Eden".Ky bar gjendet në Tenerife. Klientët janë totalisht nudo, ashtu si edhe kamarierët. Aty mund të konsumosh pije, argëtohesh me lojëra të ndryshme dhe…sodisësh!

Janar 27, 2017


13 Dhjetor, 2016

Gjenerata e re e super-biçikletave

Ëndrra për t’i dhënë një biçiklete me drita nga filmi i famshëm “TRON”, është shumë pranë kthimit në realitet. E kompozuar me fibra karboni me peshë të lehtë, veçoria kryesore e “Cyclotron”-it janë rrotat me shirita LED, që në pamje ... Lexo »

Dhjetor 13, 2016


9 Dhjetor, 2016

Së shpejti rreth globit për 90 minuta

E ardhmja e transportit ajror mund të ndryshojë rrënjësisht, e sipas projektuesit Charles Bombardier udhëtimi nga Londra në New York do të zgjasë vetëm 20 minuta. Bombardier pretendon se avioni që ai ka projektuar, i quajtur Antipode, do të jetë ... Lexo »

Dhjetor 09, 2016


7 Dhjetor, 2016

Këpucët me WiFi të integruar

Kompania ajrore “Virgin America“ ka krijuar një palë këpucë tejet interesante, të quajtura “First Class Shoe”. Këpucët janë krijuar në bashkëpunim me një firmë milaneze e quajtur “Searchn Design”. Ato janë menduar për të imituar objektet e klasit të parë të ... Lexo »

Dhjetor 07, 2016