TechBlitz

8 Shkurt, 2017

Pamje mahnitëse nga kampusi i Apple

Është pothuajse gati kampusi i ri, madhështor i gjigantit kompjuterik Apple. Fotot e para flasin për një vëmendje shumë të lartë, të treguar ndaj çdo detaji të ndërtesës në formë kampusi. Kjo ndërtesë është projektuar nga Steve Jobs, përpara se ... Lexo »

Shkurt 08, 2017
28 Janar, 2017

Galaxy S8 mund të dalë më 29 mars

Galaxt S8, smartphone i ardhshëm i Samsung, mund të publikohet më 29 mars. Lajmi bëhet i ditur nga Venture Beat falë Evan Blass, që tashmë njihet si një nga ‘zërat’ që na jep dhe një foto të pajisjes. Smartphone koreanojugor, ... Lexo »

Janar 28, 2017


19 Janar, 2017

Viti i makinave fluturuese

Sot makina nuk është më një mjet luksi dhe numri i tyre në mbarë botën vazhdon të rritet me shpejtësi të llahtashme, aq sa në shumë qendra urbane, problemi më i madh, veç ndotjes që shkaktojnë është edhe trafiku. Kujtojmë ... Lexo »

Janar 19, 2017