Header

TechBlitz23/04/2024

KE i jep TikTok një ultimatum 24-orësh

Komisioni Evropian urdhëroi rrjetin social TikTok të paraqesë një vlerësim të rreziqeve të mundshme shëndetësore të lidhura me aplikacionin e tij të ri TikTok Lite, brenda 24 orëve, ose do të përballet me gjoba ditore. Urdhri ligjërisht i detyrueshëm ka ... Read More »

April 23, 2024


16/04/2024

Apple bie nga froni, ja kush ia zë vendin

Apple e humbi epërsinë e saj në tregun global të telefonave inteligjentë në fillim të vitit 2024. Shitjet e iPhone ranë me 10% pasi rivalët kinezë me kosto më të ulët, si Xiaomi përjetuan rritje të shpejtë. Samsung rifitoi pozicionin ... Read More »

April 16, 2024

02/04/2024

Google paralajmëron përdoruesit!

Përdoruesit e GOOGLE janë paralajmëruar që të mos injorojnë kurrë sinjalizimet e rëndësishme të sigurisë që synojnë t’i mbajnë llogaritë e tyre të sigurta. Këto sinjalizime ndihmojnë në parandalimin e përdorimit dhe abuzimit të llogarisë suaj nga persona të ... Read More »

April 02, 2024


09/03/2024

Tetë fakte interesante rreth Twitter

Twitter është një nga platformat më të njohura të mediave sociale, me mbi 300 milionë përdorues aktivë që regjistrohen të paktën një herë në muaj. Ndërsa shumë përdorues i dinë bazat rreth Twitter-it, siç është kufiri i tij prej 280 ... Read More »

March 09, 2024

08/03/2024

Gjithçka që Google di për ju!

A keni dashur ndonjëherë të dini se çfarë di për ju Google? Google ka një platformë ideale për mbledhjen e të dhënave për ata që e përdorin atë. Këto përfshijnë kërkimin, vendndodhjen, pajisjen, të dhënat e përdorimit, të dhënat ... Read More »

March 08, 2024