LifeStyle


8 Qershor, 2017

Miqtë, më të rëndësishëm se familja

Lidhjet e forta familjare dhe të miqësisë janë parë gjithmonë si burim lumturie, por, sipas një studimi të ri, miqtë mund të jenë më të rëndësishëm edhe se vetë familja. Studiues të Universitetit Shtetëror të Miçiganit kanë zbuluar se, sa ... Lexo »

Qershor 08, 2017

29 Maj, 2017

Spoti arab kundër terrorizmit që përloti botën

Kundër terrorizmit, kundër njerëzve të cilët hedhin veten në erë në mes të burrave, grave dhe fëmijëve, kundër dhunës. Ky është spoti që kompania telefonike arabe  Zain ka realizuar me rastin e nisjes së ‘Muajit të Ramazanit’. “Do ti them Zotit ... Lexo »

Maj 29, 2017