LifeStyle

16 Nëntor, 2017

Zbulohet thesari mesjetar

Një thesar i madh është zbuluar gjatë një gërimi në Abbey të Cluny. Gjatë gërmimeve në një ndërtetsë të vjetër janë gjetur 2.200 monedha argjendi, 21 florinj, 1 unazë floriri me vulë dhe objekte të tjera argjendi. Thesari mesjetar i ... Lexo »

Nëntor 16, 20178 Nëntor, 2017

Balenciaga preferohet më shumë se Gucci

Brendi spanjoll i modës, Balenciaga, është emëruar si brendi më i kërkuar në modë, duke u ngjitur dy pozita më lartë në listë. Një analizë e thellë prej 4.5 milionë të dhënash, përfshirë shitjen, kërkimet dhe perceptimin e konsumatorit, pesë ... Lexo »

Nëntor 08, 2017