Lajme


7 Gusht, 2015

Kërkesa e FMN: Në taksim edhe pagat e ulëta

Një projekt i ri për tatimin mbi të ardhurat, që Ministria e Financave ka shpërndarë për konsultime me ekspertët dhe grupet e interesit pritet të sjellë ndryshime të ndjeshme në skemën aktuale të taksave.Ndryshe nga ligji aktual, drafti i ... Lexo »

Gusht 07, 20157 Gusht, 2015

PD: Akti normativ thellon krizën

Partia Demokratike deklaron se përkundër asaj që pretendon qeveria, shkurtimet e buxhetit prekin më së shumti prioritetet dhe premtimet e mazhorancës.”Ndryshe nga se propagandon qeveria se rishikimet nuk prekin prioritetet e kësaj mazhorance, akti normativ do të prekë në ... Lexo »

Gusht 07, 2015


7 Gusht, 2015

PD: Rama u shfaq sërish si mbrojtës i krimit

Partia Demokratike ka akuzuar kryeministrin Edi Rama se është shfaqur sërish si mbrojtës i krimit në politikë, pikërisht pasi opozita paraqiti publikisht platformën e dekriminalizimit.Sipas PD, duke dalë nëpër ambjente publike në krah të kryetarit të Bashkisë së Kavajës, ... Lexo »

Gusht 07, 2015