Lajme Serioze

Lajme Serioze

5 Qershor, 2017

Sot provimi i parë i Maturës Shtetërore

Maturantët do t’i nënshtrohen sot provimit të parë me detyrim, atij të gjuhës së huaj. Janë mbi 40 mijë maturantë që sot nisin sfidën e tyre të parë duke iu nënshtruar provimeve më të rëndësishme të mbylljes së sistemit arsimor ... Lexo »

Qershor 05, 2017

31 Maj, 2017

23-vjeçari përdhunohet nga tri gra

Tri gra kanë përdhunuar një djalë 23-vjeçar për tre ditë pasi e droguan dhe e rrëmbyen. I riu, identieti i së cilit nuk bëhet i ditur, hypi në një taksi komunale në Afrikën e Jugut e cila kishte tre gra ... Lexo »

Maj 31, 2017