Lajme Serioze

Lajme Serioze


23 March, 2019

ISIS mposhtet përfundimisht

Forcat Demokratike Siriane (FDS), të mbështetura nga SHBA, thonë se e kanë çliruar territorin e fundit që mbahej nga ISIS në fshatin Baguz. Lajmi vjen pothuajse një ditë pasi presidenti amerikan, Donald Trump, njoftoi mposhtjen e plotë të ISIS, duke ... Lexo »

March 23, 2019

30 April, 2018

Kim Jong-un ndryshon orën

Duke nisur nga 5 maji, Koreja e Veriut do t’i lëvizë akrepat me 30 minuta për t’iu përshtatur orës së Jugut në atë që nga mediat koreanoveriore cilësohet si një hap i parë praktik drejt pajtimit dhe unitetit kombëtar. Lideri ... Lexo »

April 30, 2018