Kuriozitete

3 Nëntor, 2017

Shitet fjalimi i “Nobelit” i Bob Dylan

Një version special i fjalimit të këngëtarit Bob Dylan për natën e tërheqjes së çmimit “Nobel” për Letërsinë në vitin 2016 do të publikohet në një format tërësisht ndryshe.Një printim shumë i kufizuar, i nënshkruar dhe i numëruar, i ... Lexo »

Nëntor 03, 2017